Dituduh PUNCA PENCERAIAN Fasha Sandha… Berikut Luahan Ibu Jejai Yang SAYU !!!

| December 17, 2015 | 0 Comments

Dituduh PUNCA PENCERAIAN Fasha Sandha… Berikut Luahan Ibu Jejai Yang SAYU !!! | Teka-teki status rumah tangga pelakon Fasha Sandha dan suaminya Jejai masih belum diketahui apabila Fasha dan Jejai mengambil langkah berdiam diri tanpa memberikan penjelasan. Ada pihak yang mendakwa rumah tangga Fasha Sandha dan Jejai goyah selepas aktres itu dilihat mengunjungi sebuah pejabat agama Islam di Kuala Lumpur.

1

Terbaru, beberapa hari lepas tersebar berita mendakwa mereka sudah bercerai dan semuanya berpunca daripada ibu mertua Fasha sendiri iaitu Raja Noora.

1

Pendedahan itu dibuat oleh seorang individu menerusi akaun Instagram yang menggunakan nama Rinakatariena. Menurut Rina, mendakwa ibu Jejai seronok dengan penceraian anaknya itu.

Tidak mahu namanya terus menjadi bahan kontroversi dan dihentam oleh orang ramai, Raja Noora menerusi akaun Instagramnya telah menafikan perkara tersebut.

Jelas Raja Noora, ia merupakan satu fitnah terhadap dirinya dan beliau kini dalam proses untuk menyiasat siapakah dalang disebalik penyebaran fitnah itu dan bakal menghadapkan individu tersebut ke mahkamah.

2

Tuduhan terhadap saya, Putri Azalea & keluarga mengenai hubungan Rizal dan Fasha adalah tidak betul sama sekali dan merupakan fitnah. Kami sedang berunding dengan penasihat kami dengan tujuan untuk menentukan siapakah yang membuat fitnah ini dan akan membawa mereka ke mahkamah.

Ramai yang ingin tahu status sebenar rumah tangga Fasha dan Jejai. Namun, mereka sehingga kini masih memilih untuk berdiam diri meskipun  ditimpa pelbagai spekulasi dan gosip. KREDIT SENSASI MALAYSIA.

P.S. 1 – Kereta Alphard Ini Melanggar Seekor Lembu Di Melaka… Akibatnya Bakal MENGEJUTKAN Anda !!!
P.S. 2 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‪‎ICELAND‬ !!!
P.S. 3 – Rahsia Mengejutkan Di Sebalik Kemegahan Masjid Hagia Sophia Di Istanbul.
P.S. 4 – Inilah Taman Neraka Yang Menginsafkan Pengunjungnya.
P.S. 5 – PERNAH TENGOK 5 GAMBAR PROTON JEBAT INI ? MEMANG MENGANCAM !!!

Tags: , , , , , ,

Category: Hiburan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *