Rumah Tangga BERGOLAK.. Fatin Afeefa Dedah Perbualan Mesra Suami Dengan Wanita Lain !!!

| December 18, 2015 | 0 Comments

Rumah Tangga BERGOLAK.. Fatin Afeefa Dedah Perbualan Mesra Suami Dengan Wanita Lain !!! | Pelakon Fatin Afeefa bertindak memuatnaik screenshot perbualan di antara suaminya, Adam Shah dan wanita lain di Instagram miliknya. Melalui perbualan tersebut, dua individu tersebut dilihat sedang merancang untuk berjumpa namun pertemuan dibatalkan kerana hari telah lewat dan juga turut ada sebentuk love emoticon yang pastinya mencetuskan perasaan terkejut dan marah isterinya.

1

Rumah-Tangga-Fatin-Afeefa-Adam-Shah-Kini-Bergolak-SM

Bagaimanapun, Fatin telah memadam gambar tersebut. Selain itu, Fatin juga memuatnaik gambar kata-kata yang mungkin menggambarkan perasaannya ketika ini.

Rumah-Tangga-Fatin-Afeefa-Adam-Shah-Kini-Bergolak-Sensasi-Malaysia

Dalam pada itu, Adam menerusi Instagramnya mengakui kesilapan yang telah dilakukan dan sedang membaiki dirinya. Pada masa yang sama, pelakon Juvana ini turut memohon agar orang ramai mendoakan yang terbaik buat keluarganya dan tidak menjadi batu api yang boleh mengeruhkan lagi keadaan.

“Kita hanya manusia yang tidak lari dari melakukan kesilapan, begitu juga saya.. Saya akui kesilapan saya, saya tersasar dari landasan. Saya sedang perbaiki kesalahan saya. Hari ini untuk saya, mungkin esok kamu semua.. Sebagai manusia, doakanlah yang baik-baik untuk kita semua. Tuhan uji kita dalam pelbagai cara. Jauhi dari menjadi BATU API,” tulisnya.

Diharap semoga pasangan ini dapat berbincang sebaiknya dan hubungan mereka kembali pulih seperti biasa. KREDIT SENSASI MALAYSIA.

P.S. 1 – Kereta Alphard Ini Melanggar Seekor Lembu Di Melaka… Akibatnya Bakal MENGEJUTKAN Anda !!!
P.S. 2 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‪‎ICELAND‬ !!!
P.S. 3 – Rahsia Mengejutkan Di Sebalik Kemegahan Masjid Hagia Sophia Di Istanbul.
P.S. 4 – Inilah Taman Neraka Yang Menginsafkan Pengunjungnya.
P.S. 5 – PERNAH TENGOK 5 GAMBAR PROTON JEBAT INI ? MEMANG MENGANCAM !!!

Tags: , , , , ,

Category: Hiburan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *