Emma Maembong AKUI Sudah Sedia BERNIKAH Dengan Kamal Adli.. TETAPI …. !!!

| February 15, 2016 | 0 Comments

Emma Maembong AKUI Sudah Sedia BERNIKAH Dengan Kamal Adli.. TETAPI …. !!! | Meskipun mengakui sudah bersedia untuk berkahwin bila-bila masa sahaja apabila mendapat lampu hijau daripada ayahnya, Emma Maembong bagaimanapun tidak mahu terlalu mendesak ayahya untuk merestui hubungan beliau dan Kamal.

1

Bila sahaja Emma memberitahu beliau ingin berkahwin, ramai yang berkata umur Emma masih lagi muda. Adakah beliau sudah bersedia untuk memikul tanggungjawab sebagai seorang isteri dan ibu?

Namun jelas Emma,beliau mempunyai naluri keibuan yang tinggi kerana mempunyai pengalaman menjaga anak-anak saudaranya sebelum ini.

Saya memang suka kanak-kanak. Ini kerana sejak kecil lagi saya sudah membantu kakak menjaga anak-anak mereka terutama pada musim perayaan. Saya rela membantu mereka. Bukan saya saja, adik saya, Chacha juga bijak mengendalikan anak saudara kami yang semakin bertambah bilangannya.

Banyak mana pun kita cintakan seseorang, restu ibu bapa itu penting dalam setiap perhubungan. Baguslah kalau Emma dan Kamal tidak terlalu mendesak kerana seorang ayah itu cukup masak dengan perangai anak-anak dan tahu apa yang terbaik buat mereka. Kredit BEAUTIFULNARA.

P.S. 1 – Kereta Alphard Ini Melanggar Seekor Lembu Di Melaka… Akibatnya Bakal MENGEJUTKAN Anda !!!
P.S. 2 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‪‎ICELAND‬ !!!
P.S. 3 – Rahsia Mengejutkan Di Sebalik Kemegahan Masjid Hagia Sophia Di Istanbul.
P.S. 4 – Inilah Taman Neraka Yang Menginsafkan Pengunjungnya.
P.S. 5 – PERNAH TENGOK 5 GAMBAR PROTON JEBAT INI ? MEMANG MENGANCAM !!!

Tags: , , , , ,

Category: Hiburan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *