Viral Hantaran RM15k. Polis DEDAH Laporan Official Yang Dibuat Pengantin Lelaki !!!

| March 29, 2016 | 4 Comments

Viral Hantaran RM15k. Polis DEDAH Laporan Official Yang Dibuat Pengantin Lelaki !!! | Heboh perkahwinan tak jadi yang viral melibatkan hantaran RM15,000 yang telah buat ramai pengguna laman sosial Facebook dalam keadaan tanda tanya pihak manakah yang sebenarnya bersalah dalam kejadian yang agak pelik ini.

1

Banyak artikel yang memaparkan kata-kata dari keluarga belah pihak perempuan dan sangat sedikit ulasan dari pihak lelaki yang mendorong polis mendedahkan laporan rasmi yang dibuat oleh pihak lelaki di Balai Polis Pantai Dalam. Di bawah merupakan isi kandungan laporan polis ini.

PANTAI RPT: 3034/16
TARIKH:26/03/[email protected] HRS
PENGADU:NOR IZZAT BIN NORAZMAN
KP:890916-14-6323
KERJA:PENGAWAL KESELAMATAN
TEL:012-6842930
ALAMAT:NO.13 JLN 62 SELAYANG BARU,68100 BATU CAVES, SELANGOR

KETERANGAN REPOT:
PADA 26/03/2016 JAM L/KURANG 1517 HRS SEMASA SAYA MELANSUNGKAN AKAD NIKAH DI MASJID AL-KHADIJIAH KG.PANTAI DALAM,KL SEMASA AKAD NIKAH TERSEBUT PIHAK PEREMPUAN TIDAK MAHU MENERUSKAN MAJLIS BERIKUT KERANA BAKI WANG HANTARAN BELUM DI BERI.SEWAKTU MAHU BEREDAR ABANG SAUDARA TUNANG SAYA TIDAK PUAS HATI DENGAN KEADAAN TERSEBUT.SELEPAS ITU MEREKA TIDAK BERSETUJU UNTUK MELANGSUNGKAN AKAD NIKAH TERSEBUT DAN WANG YANG SAYA BERIKAN KEPADA MEREKA UNTUK MAJLIS TERSEBUT SEBANYAK RM 11000.00.SELEPAS ABANG SAUDARA TUNANG SAYA BUAT BISING DALAM MAJLIS TERSEBUT SAYA TERUS KELUAR DARI MASJID ITU DAN ABANG SAUDARA DIA TELAH MENUMBUK MUKA SAYA.TIBA-TIBA DATANG LAGI (2)(L)MELAYU DI PERCAYAI SAUDARA TUNANG SAYA DARI ARAH BELAKANG TELAH MEMUKUL SAYA.ROMBONGAN SAYA JUGA DI PIKUL SEMASA CUBA MELERAIKAN PERGADUHAN TERSEBUT IAITU MOHAMMAD ESZUAN BIN HAYUP(NO KP:920621-14-5723)MUHAMMAD HAFISZAN BIN HAYUP(NO KP:880912-56-5791)MOHD AZREE HAZWAN BIN AMIR HAMZAH(NO KP:910916-10-5519).KERETA ROMBONGAN SAYA JUGA MEREKA PUKUL DAN ADA KESAN KEMEK.TUJUAN SAYA BUAT REPOT UNTUK MINTA GANTIRUGI KESEMUA PERBELANJAAN MAJLIS NIKAH TERSEBUT KERANA MAJLIS TERSEBUT TELAH SAYA GUNAKAN DUIT SENDIRI.SEKIAN LAPORAN SAYA.

PERBUATAN POLIS:

TELAH MEMAKLUMKAN KEPADA KPB PANTAI, ASP EZRAL EZWANI AB MALIK DAN ARAHAN KPB PANTAI KES DI RUJUK KEPADA PEGAWAI PENYIASAT JENAYAH BALAI PANTAI, INSP FITRI UNTUK SIASATAN LANJUT KERANA TERDAPAT UNSUR2 KEKERASAN.

P.S. 1 – Kereta Alphard Ini Melanggar Seekor Lembu Di Melaka… Akibatnya Bakal MENGEJUTKAN Anda !!!
P.S. 2 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‪‎ICELAND‬ !!!
P.S. 3 – Rahsia Mengejutkan Di Sebalik Kemegahan Masjid Hagia Sophia Di Istanbul.
P.S. 4 – Inilah Taman Neraka Yang Menginsafkan Pengunjungnya.
P.S. 5 – PERNAH TENGOK 5 GAMBAR PROTON JEBAT INI ? MEMANG MENGANCAM !!!

Tags: , , , , , ,

Category: Sosial

About the Author ()

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Akmal says:

    Pikir2 laa sebelum nak kawin tu

  2. hanani says:

    Akmal sebelum berkata² tu fikirlah dulu Cubalah bayangkan awak di situasi tu.. Jadi sekarang jangan jadi manusia yang mudah menjatuhkan hukuman terhadap orang lain.. Allah je Yang lain menilai & menghukum kita manusia kerdil..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *