Kawan Baik Dedah KEHIDUPAN SEBENAR Adik Medik VIRAL Yang Buat Ramai SAYU !!!

| April 12, 2016 | 0 Comments

Kawan Baik Dedah KEHIDUPAN SEBENAR Adik Medik VIRAL Yang Buat Ramai SAYU !!! | Adik ini ialah kawan baik anak perempuan sahabat saya Dr Shaiful Zaman. Dia pelajar perubatan tahun 1 UIA, Indera Mahkota Kuantan.

1

Dia ceritakan yang adik viral ini cemerlang semasa di Sekolah Menengah dan Foundation. Cuma adik ini berasa keciwa kerana setelah bertungkus lumus berusaha dan berjaya memasuki Fakulti Perubatan UIA iaitu sebuah IPTA yang sangat berprestiji, tetiba tiada biasiswa yang disediakan oleh JPA untuknya tidak seperti para2 senior dan juga para pelajar U lain.

Kita jangan terus melatah sebaliknya perlu menyelami perasaan mereka yang bukan dari keluarga senang. Yuran RM3600 itu banyak bagi orang kampung dan ia tidak termasuk kos sara hidup. Semoga kita semua bisa mengerti.

Jangan aibkan orang, tak baik. Adik …nanti jumpa abang ekk. Tak pa dik, esok adik dah lulus jadi doktor adik tolong ramai orang ekk. Adik jadi doktor pakar. Adik tolong selamatkan nyawa ramai orang yang kata kat adik hari ni ekk. Biarkan dik..deorang tak faham.. FB Baharuddin Mohamed.

2

P.S. 1 – Kereta Alphard Ini Melanggar Seekor Lembu Di Melaka… Akibatnya Bakal MENGEJUTKAN Anda !!!
P.S. 2 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‪‎ICELAND‬ !!!
P.S. 3 – Rahsia Mengejutkan Di Sebalik Kemegahan Masjid Hagia Sophia Di Istanbul.
P.S. 4 – Inilah Taman Neraka Yang Menginsafkan Pengunjungnya.
P.S. 5 – PERNAH TENGOK 5 GAMBAR PROTON JEBAT INI ? MEMANG MENGANCAM !!!

Tags: , , ,

Category: Tempatan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *