Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Isteri TERSEPIT Dalam Van Terbakar.. Suami Berjaya Selamatkan Isterinya TETAPI…..

| May 3, 2016 | 0 Comments

Isteri TERSEPIT Dalam Van Terbakar.. Suami Berjaya Selamatkan Isterinya TETAPI….. | Seorang lelaki maut gara-gara sanggup merempuh masuk ke dalam sebuah van yang marak terbakar untuk menyelamatkan isterinya. Van berkenaan yang dipandu lelaki tersebut telah terlibat dalam kemalangan jalanraya menyebabkan van tersebut terbakar.

1

Memetik laporan Shanghaiist.com, kejadian tersebut telah berlaku pada Jumaat lalu di kota Yixing, Daerah Jiangsu kira-kira jam 7.00 pagi apabila van berkenaan dikatakan bertembung dengan bas.

Menurut cerita saksi, selepas kemalangan berlaku, van tersebut telah terbakar, pemandu van telah berjaya menyelamatkan diri dan menjerit menyuruh isterinya keluar dari van berkenaan.

Namun saat itu berakhir dengan menyayat hati, melihat isterinya tidak berjaya keluar, beliau bertindak nekad masuk menolak isterinya sehingga berjaya keluar, tetapi sebaliknya beliau terperangkap dan dijilat api.

Netizen melontarkan pujian kepada sang suami kerana keberaniannya itu, bahkan ketika berhadapan dengan maut. “Inilah cinta sejati, iaitu mengorbankan diri sendiri untuk seseorang yang dicintai,” kata seorang netizen.

2
3

“Aku menangis ketika sedang menuliskan ini, aku harap dia beristirehat dengan damai dan sang isteri boleh mendapatkan ketenangan diatas sifat keberanian suaminya,” kata seorang netizen lain.

Kemalangan kereta yang mengakibatkan kebakaran di jalan-jalan raya di China sudah selalu terjadi. KREDIT KAKI SHARE.

P.S. 1 – Inilah Hasil Campuran Cuka Jalen Dan Softener Daia Yang Buat Ramai Suri Rumah TERSEYUM !!!
P.S. 2 – Inilah VIDEO JELAS Detik Penyanyi Dangdut POPULAR Maut DIPATUK Ular. Memang NGERI !!!
P.S. 3 – Kenapa Semut TAK HURUNG Coklat Cadbury Terbiar. Puncanya Sgt MENGEJUTKAN !!!
P.S. 4 – Inilah Cara HACK Whatsapp Pasangan Anda Dengan MUDAH Yang Ramai Tak Tahu !!!
P.S. 5 – 10 GAMBAR Bukti Lukisan Lawak GILA GILA Tahun 1993 Kini Jadi KENYATAAN !!!

Tags: , , , ,

Category: Dunia

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *