Inilah KEMBAR Neelofa Yang Ramai TAK TAHU.. Bukan Calang2 Orangnya !!!

| November 1, 2016 | 0 Comments

Inilah KEMBAR Neelofa Yang Ramai TAK TAHU.. Bukan Calang2 Orangnya !!! | Sekarang ni bila cakap je nama Neelofa, satu Malaysia kenal. Kalau dulu beliau popular, kini beliau sangat sangat sangat popular. Semuanya dek kerana drama ‘Suri Hati Mr Pilot’ yang tengah hot ditayangkan di Astro Ria sekarang.

1

Memang ramai dah lama menunggu kemunculan semula Neelofa dalam dunia lakonan. Boleh dikatakan sejak beliau ‘berhijrah’, kami tak nampak pun muka beliau berlakon di kaca TV. Sama ada tiada tawaran lakonan atau Neelofa sendiri tak ready kami pun tak tahu.

2

Apa yang kami tahu drama ‘Suri Hati Mr Pilot’ ni memang tengah meletop-letop sekarang. Sana sini orang bercakap mengenainya. Mana tidaknya digandingkan pula dengan pelakon kacak, Fattah Amin, ramai yang mengatakan mereka kelihatan sangat serasi dan sepadan untuk memegang watak sebagai suami isteri.

Eh, eh tapi bukan pasal drama tersebut yang kami nak ceritakan. Kami nak cerita yang kami baru saja menjumpai kembar Neelofa. Sekali pandang, serius kami ingatkan Neelofa!

Sama kan?

Masa mula-mula nampak gambar ni, kami ingatkan beliau adalah Neelofa yang dulu sebelum berhijrah, rupa-rupanya anggapan kami salah. Beliau adalah Kylie Verzosa, atau nama penuhnya Kylie Fausto Verzosa iaitu Miss International 2016 yang berasal dari Filipina.

Kylie Verzosa atau lebih mesra dipanggil Kylie merupakan wanita keenam dari Filipina yang telah dinobatkan sebagai Miss International. Wah, orang-orang filipino ni memang cantik-cantik agaknya. Jom kita usha gambar beliau!

3
4
5

Tengoklah, kalau orang dah cantik pakai apa pun cantik. Betul tak?

6
7
8

Nak kata 100% sama tu memanglah tidak. Tetapi ada beberapa ketika wajahnya memang kelihatan mirip seperti Neelofa. Contohnya seperti di bawah:

9
10
11

Ironinya kalau anda nak tahu, Neelofa sendiri follow Kylie di Instagram. Mungkin Neelofa sendiri sedar yang beliau mempunyai kembar yang cantik di Filipino.

Bagaimanapun, followers Neelofa di Instagram JAUH lebih ramai berbanding Kylie. Neelofa kini mempunyai lebih 3.7 milion followers, manakala Kylie mempunyai lebih kurang 223 ribu followers di Instagram.

Bila dipecahkan melalui kiraan matematik, 223 ribu itu hanyalah 6% daripada 3.7 juta. Ternyata Neelofa jauh mendahului sebanyak 94%. KREDIT Says via Obulan.

12

P.S. 1 – Kereta Alphard Ini Melanggar Seekor Lembu Di Melaka… Akibatnya Bakal MENGEJUTKAN Anda !!!
P.S. 2 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‪‎ICELAND‬ !!!‬‬‬
P.S. 3 – TERKINI… Ustaz Terkenal Tanahair KANTOI Menyumpah Orang Ramai !!!
P.S. 4 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‪‎ICELAND‬ !!!‬‬‬
P.S. 5 – PERNAH TENGOK 5 GAMBAR PROTON JEBAT INI ? MEMANG MENGANCAM !!!

Tags: , , , ,

Category: Hiburan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *