Jatuh Cinta Pada Suami Orang. Akhirnya SESUATU Berlaku Buat Isterinya Terus MENGALAH !!!

| April 27, 2017 | 0 Comments

Jatuh Cinta Pada Suami Orang. Akhirnya SESUATU Berlaku Buat Isterinya Terus MENGALAH !!!| Salam, minta siarkan kisah sy dan hidekn fb sy..Kisahnya begini, sy brcinta dgn suami org dan skarg sudahpun brce#rai dgn wife dia pd dec 2016.. Sudah ag#ak lama dari tahun lepas bulan 4.. Permula#annya lelaki yg brnama A tu yg sering kacau sy dan mngusik sy, lama kelamaan sy pun lemah dgn dia.. Dan sudah bberapa kali trlanjur dgn A.. Selama itu jgak wife A ni brtahan dgn A wlaupun tahu sy mmpu#nyai hbungan dgn A ni.. Sbb nk pertahankn rumahtgga, dan kesian ke ank2 yg brumur setahun dan 2 tahun.


Sekadar Gambar Hiasan

Pernah brjmpa dgn wife A dan sy sndiri x mmpu nk tggalkn A sbb hati dan prasaan sy kt A trlalu kuat..dan A pun mmg sygkn sy.. Bkn wife dia, kau sy jdi wife dia dh lama undur diri sbb suami dh ada org lain.. Tapi wife dia mcm xde mar#uah pulak.. Menunggu kt suami yg dh ada org lain..sed#angkn A bgi tahu sy, dia dh tawar hati dgn wife dia kerana mulut wife dia suka mmbebel ke dia..yg ni mmg sy akui wife dia mulut agak celupar sbb mse sy mula2 kan#toi brhubungan dgn A pun wife dia msj maki2 sy.. Hello?? X boleh bgi sala#m dlu ke, prlu ke maki sy trus..sy pun ada maruah..

Dah tu sy prnah msuk tdow di rumah A swaktu wife dia balik Kedah, wife dia punya la pemalas..kain baju smpai brtimbun x lipat..bila sy tnya pd A, mmg A akui wife dia seorg pemalas..A ckp wife dia selalu bgi tau x smpat nk buat krja rumah sbbkn ank2 yg masih kecil..kalau pd sy tu smua alasan, xkn la waktu ank tidur xley buat krja rumahkn..kcuali wif#e dia mmg seorg pemalas.. Spanjang sy brhu#bungN dgn A, sy diterima baik oleh family A..mama dia, angah dia dan kak ipar dia smuanya senang dgn kehadiran sy..katanya dorg mmg x suka dgn wife A kerana prangai dia yg te#ruk tu,mulut dia sngt celupar, memasak pun x pndai..

Angah dia cerita ke sy yg A dipaksa kahwin dgn wife dia sbb trlanjur dan dh mngandung sbelum kahwin..jdi kahwin pun secara koboi dgn blanja rm3000, mama A lgsung x dtg brkira pun cuma ckp melalui phone..brjmp masa nikah je, yela..prmpu#an mcm mne tu sbelum nikah pun dh bwh perut, mmg patut la family A x suka ktbdia…sbb tu jgak la rumahtgga dorg jdi mcm ni sbb awl kahwin pun dh x elokkn..bkn salah sy sbbkn keluarga A pun mmg dh lma bnci dgn wife A.. Msalahnya skarg ni, sy x suka dgn wife A sbbkn sibuk kacau hidup sy..

Wife A siap call mak sy bgi tahu apa yg sy dk buat kt sini.. Lepas tu dia ckp kt mak sy, sy punca dia brcerai..sbbkn pd hari dorg brcerai tu do#rg gaduh disebabkn msj yg sy hntar pd wife A.. Mmg sy akui sy ada msj maki dia, tpi dia mmg layak dimaki pun sbbnya sbelum ni pun wife A dh gtau mak sy yg sy brcinta dgn A smpaikn sy ken#a cari krja di tmpat lain.. Untuk pngetahuan sy bke#rja 1 tmpat dgn A.. Jadi skarg ni sy kerap msj maki wife A sbb dia la punca sy gad#uh dgn A dan kena cari kerja lain..

Saya xfham kenapa dgn wife A ni, xhbis2 dengki dgn sy..x sedar lgi ke diri tu bnyk salah bnyak kurang, ni x asyik salahkn sy..mmg dh suami dia xda hati dgn dia..dia tu yg merayu nk kt suami dia..skarg pun wife A merayu untk rujuk balik..sy kesiankn de#kat wife A ni sbb trdesak sngt..mcm prmpuan murahan..

SUMBER:FB KISAH RUMAH TANGGA FANS

P.S. 1 – Kereta Alphard Ini Melanggar Seekor Lembu Di Melaka… Akibatnya Bakal MENGEJUTKAN Anda !!!
P.S. 2 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‎ICELAND !!!
P.S. 3 – TERKINI… Ustaz Terkenal Tanahair KANTOI Menyumpah Orang Ramai !!!
P.S. 4 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‎ICELAND !!!
P.S. 5 – PERNAH TENGOK 5 GAMBAR PROTON JEBAT INI ? MEMANG MENGANCAM !!!

Tags: , , , , ,

Category: Wanita

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *