Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Pernah TUKAR SUAMI Suka Sama Suka. Apa Jd Seterusnya Buat Ramai TERKEJUT !!!

| May 7, 2017 | 0 Comments

Pernah TUKAR SUAMI Suka Sama Suka. Apa Jd Seterusnya Buat Ramai TERKEJUT !!! | Nama saya Laila. Saya dan suami kahwin atas dasar cinta. Kami me#mang jenis gila-gila dan memang tak pernah amal Islam. Halal haram memang kami terjah je. Saya dan suami pernah dua kali melakukan perbuatan terkutuk apabila bertukar pasanga#n dengan suami serta isteri rakan kami sendiri. Itu perkara paling te#ruk yang saya pernah lakukan ketika melalui zaman ‘jahiliah’ lebih lim#a tahun lalu.


Sekadar Gambar Hiasan.

“Kini saya menyesali perbuatan terkutuk itu dan sudah meninggalkan gaya hidup tidak bermoral berkenaan,” kata Laila, 36, yang diceraikan suami selep#as berhijrah kepada cara hidup lebih ba#ik manakala lelaki itu kekal dalam kejahilan.

Dulu Laila dan suaminya, Khairul, 37, yang mengusahakan perniagaan kenderaan terpakai gemarkan kehidupan bebas, malah melakuk#an banyak perkara mungkar sejak berkasih ketika masih di sekolah menengah lagi.

Bagaimanapun, Laila yang bertugas sebagai pegawai perhubungan awam di sebuah syarikat swasta di Johor akhirnya mengambil keputusan untuk berhenti melak#ukan perkara terk#utuk itu selepas rakan baiknya yang juga seorang wanita memeluk islam.

“Semuanya berlaku pada 2011 apabila rakan setugas yang juga seorang perempuan tiba-tiba menyuarakan hasra mahu memeluk Islam ke#rana beranggapan ia agama yang indah.

“Dia turut meminta saya mengajarnya berkaitan Islam. Saya terkejut kerana tidak mempunyai pengetahuan mendal#am berkaitan Islam, malah boleh dianggap jahil,” katanya.

Menurutnya, sejak tu dia mula menyimpan hasrat mahu berubah jadi insan yang lebih baik. Katanya, 3 bulan selepas rakannya memeluk Islam, Laila mula mengenakan pakai#an sopan untuk ke pejabat selain tidak lagi mengikuti pelbagai aktiviti sosial bersama suaminya.

Bagaimanapun, perubahan Laila tidak menarik minat suaminya, malah lelaki itu mengatakan ianya hanya sementara dan dia akan kembali dengan perbuatan terkutuk me#reka.

“Saya sedih dengan kenyataan suami, namun bersyukur kerana keluarga serta mertua memberi sokongan penuh untuk saya berubah. Selepas itu, saya dan suami bercerai ak#ibat tiada lagi persefahaman hidup. Saya mula mengikuti kelas agama pada masa lap#ang dan ber#doa kesalahan saya diampuni tuhan, “katanya lagi.

Sumber: Harian Metro

P.S. 1 – Kereta Alphard Ini Melanggar Seekor Lembu Di Melaka… Akibatnya Bakal MENGEJUTKAN Anda !!!
P.S. 2 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‎ICELAND !!!
P.S. 3 – TERKINI… Ustaz Terkenal Tanahair KANTOI Menyumpah Orang Ramai !!!
P.S. 4 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‎ICELAND !!!
P.S. 5 – PERNAH TENGOK 5 GAMBAR PROTON JEBAT INI ? MEMANG MENGANCAM !!!

Tags: , , , , , ,

Category: Sosial

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *